Vi har specialiceret i at samarbejde i kommunalt regi, når det omhandler udfasning af elektroniske enheder. Derfor har vi dygtiggjort os i, at gøre processen så problemfri, behagelig og ikke mindst så sikker som overhovedet muligt for den enkelte kommune. 

Vi sætter en ære i et respektfuldt og professionelt samarbejde, samt en god dialog med alle kommuner, som vælger at udfase deres enheder til os. 

Alle enheder bliver afhentet, og vi kommer selvfølgelig ud til jer ved øvrige lejligheder, hvis ønsket. Vi finder det naturligt, at imødekomme alle jeres behov igennem hele processen.


Vi har dygtiggjort os i datasletning, sortering og destruktion i vores arbejde med elektroniske enheder, og vi står selv for en komplet certificeret sletning af de enheder, vi overtager. Alle enheder med potentiale bliver repareret og/eller videreformidlet, mens defekte enheder bliver adskilt, sorteret og delene bliver ansvarligt destrueret eller genanvendt.


Hermed kan i trygt vide, at potentialet af jeres udfasede enheder kan blive udnyttet fuldt ud. Vi gør det hermed så gennemsigtigt, trygt og sikkert som overhovedet muligt, når vi varetager jeres udfasede enheder.


Vi håber, at i ser det fordelagtige i, at samarbejde med købere af gode intentioner, som selv varetager alle vigtige elementer i udfasning af jeres enheder.


Alt på jeres præmisser, i en god tone og med sikkerhed og bæredygtighed i højsæde.

Til kommuner