Hvem er Et Ekstra Liv

Et Ekstra Liv er repræsenteret af et stærkt venskab. Fra en gensidig interesse i personlig udvikling, bæredygtige tilgange og alternative leveformer, drog vi i en hyldest til nysgerrigheden ud på vores livs rejse. En gåtur på 5000km igennem 7 europæiske lande, indtil COVID-19 satte en stopper for vores livsværk: en vandretur som var planlagt at skulle strække sig helt fra Danmark til Sydafrika måtte stoppe i Sydspanien, og vores fælles drive for at skabe meningsfulde elementer blev ufrivilligt sat på pause.

En meningsløs skuffelse reformerede sig til et endeløst engagement. Vores venskab har altid omkredset sig om meningsfulde projekter, og denne gang spirede et frø i branchen for brugt forbrugerelektronik, hvor Mathias i forvejen havde sat sine spor.

Vi fandt os selv igen i timelange samtaler omkring hvad der rør os, hvor et gennemgående emne forblev elektronisk affald og dets påvirkning til vores elskede planet. Hvordan vi som virksomhed kunne optimere håndteringen af opmagasineret elektronik, guide det væk fra støvede hylder og ud til faktisk benyttelse. Hvordan vi som virksomhed kan hæve barren for, i hvor høj grad hele eller dele af enheder kan genbruges. Både i Danmark eller til stor glæde og gavn for mindre privilegerede i andre dele af verden.

Hvordan vi som mennesker kan tilbyde os selv, vores fleksibilitet, samarbejdsvillighed og gøre det nemt for sælger at udfase din enheder til os.

Intentionen om at bidrage til bedre omstændigheder for vores planet kommer fra hjertet, og viljen til at tage det ekstra skridt for vores samarbejdspartnere er en naturlig del af vores værdisæt.

Marcus - Salgschef et ekstra liv

Marcus Peder Meldgaard

Indkøbschef

Marcus har mange hatte, hans primære opgave er dog, at have kontakten til vores fantastiske samarbejdspartnere.  Envidere er det Marcus i vil møde i telefonen når han er på jagt efter, at give aflagt elektronik Et Ekstra Liv.

Marcus sidder klar og håber på at høre fra jer.


Telefonnummer: +45 29 88 95 57

Email: marcus@etekstraliv.dk


Et Ekstra Liv

Mathias Mariegaard

Teknisk chef

 Pragmatisk, teknisk, kærende.

Mathias sidder med sin naturlige styrke for, at gå helhjertet ind i alle processer, som han finder interessante.

Dette kommer blandt andet til udtryk i hans arbejde med standarter for datasletning, CEO-optimering og ikke mindst hans sublime vejledning og rådgivning til vores kunder.

Telefonnummer: +53542010

Email: mathias@etekstraliv.dk