Et Ekstra Liv er blevet til med en vision om, at skabe en mere bæredygtig kultur omkring elektronik. 


Her fokuserer vi på cirkulær økonomi og ansvarlig genanvendelse i stedet for den såkaldte “smid væk kultur”, som på mange måder hersker i vores samfund, og som på endnu flere måder skader vores planet.


Hos Et Ekstra Liv har vi én tydelig drøm. Vi drømmer om, at hindre alt unødvendig destruktion og lagring af elektroniske enheder, hvis potentiale ikke er udnyttet tilstrækkeligt. Vi har endvidere en drøm om, at det fulde potentiale af alle defekte enheder også bliver udnyttet.


Vi vil stræbe efter vores drøm gennem køb, certificeret beskyttelse, videreformidling og ansvarlig destruktion af elektroniske enheder.


Genbrugt iPhone

Det gode samarbejde 

Cirkulær økonimi

Alle enheder vi får ind uanset stand bliver enten direkte genanvendt og solgt videre eller på miljørigtig vis sorteret så delene igen kan få gavn.

Datasikkerhed

Det første og vigtigste for os er, at sørge for en certificeret datasletning af hver eneste enhed. Dette sender vi selvfølgelig til vores samarbejdspartere så en udfasning bliver et sikkert valg.

godt samarbejde

Alfa omega er et godt samarbejde. Derfor laver vi altid skræddersyede aftaler der passer til den enkelte samarbejdspartner, det giver mening for os.