Elektroniske enheder er en så integreret del af vores liv, at vi i gennemsnit skifter eksempelvis mobiltelefoner ud hver andet år for at være opdaterede. De hjælper os med at forblive forbundet, de underholder os og hjælper os med at være organiserede. Det er så normalt at udskifte fuldt funktionelle enheder, at vi ikke engang tænker over det selvom vi nok burde.


Netop dette medfører, at mange af os kender til at have skufferne fyldt op med brugbar elektronik der bare ligger og bliver ældre og ældre. Det, at vi skifter vores enheder ud så ofte uden at få genanvendt vores gamle enheder er til stor belastning for miljøet. 


Dette vil vi gerne forsøge at gøre op med. Derfor køber vi gerne din gamle enhed. Man tror ofte, at enheden er i alt for dårlig stand til at blive genanvendt, men uanset stand vil vi gerne give et kvalificeret bud på din gamle enhed, for at kunne give den et nyt liv. Lad os gå sammen i en mere bæredygtig retning, hjælpes ad med at nedbringe mængden af elektronisk affald og styrke den cirkulære økonomi.
et ekstra liv er blevet til ved en vision om, at nedbringe mængden af elektronisk affald.

En fælles løsning 

Vi forpligter os til, at være med til at bidrage til en fælles løsning.

Plastiknejtak

Nej til engangsplast 

I Et Ekstra Liv bruger vi udelukkende bionedbrydeligt materiale eller genbrugsplast.

Miljøvenlig Pakning

Vi forpligter os til, at bruge miljøvenlig materiale for på flere måder, at gøre op med den ”Brug og smid væk kultur” som hersker.

Vi gør alt hvad vi kan for, at nedbringe mængden af elektronisk affald

Nye liv givet til brugt elektronisk
0
Kilo co2 sparet ved genanveldelse
0
Tilfredse slutbrugere
0